Siilin Hammaslääkäripalvelun perustivat 1982 neljä Kuopion yliopistosta valmistunutta hammaslääkäriä. Alusta alkaen henkilökunta on uskonut pitkäjänteisen ja asiakaslähtöisen palvelun menestykseen, ja johtava toiminta-ajatus onkin pysynyt vuosien kuluessa samana:

Laadukasta hammashoitoa asiakasystävälliseen hintaan.

Vastaanottomme käsittää kolme hoitohuonetta ja vastaanotollamme työskentelee 6 henkilöä. Tilamme on täysin remontoitu 2010.

Kannustamme pitkäkestoiseen hoitosuhteeseen. Sinulla on asiakkaanamme oma hammaslääkäri ja hoitotiimi, joka vastaa suusi terveydestä. Kun hoitosi on tutuissa käsissä, terveydentilassasi tapahtuvat muutokset havaitaan nopeasti. Myös useat yleissairaudet ja lääkitykset vaikuttavat suun ja hampaiston terveyteen. Yksilöllisesti määritelty kutsuväli helpottaa säännöllisesti hoidossa käymistä. Vastaanottomme vakioasiakkaana pääset aina ensisijaisesti hoitoon ongelmien ilmaantuessa.

Vuosi 2020 on tuonut mukanaan merkittäviä muutoksia. Alkuperäis-ja perustajajäsen erikoishammaslääkäri Veijo Miettinen menehtyi tammikuun alkupuolella. Lisävahvistuksena tiimiimme liittyi hammaslääkäri Emmi Huusko sekä hammaslääkäri Senni Vainikainen. Muutoksista huolimatta toimintamme jatkuu eikä alkuperäinen kantava toiminta-ajatus muutu.

Uskon, että vastaamme odotuksiisi laadukkaasta hammashoidosta.

 

Olemme täällä juuri Sinua varten, tervetuloa!

 

Vesa Miettinen

toimitusjohtaja

hammaslääkäri