Siilin Hammaslääkäripalvelun perustivat 1982 neljä Kuopion yliopistosta valmistunutta hammaslääkäriä. Aluksi toiminta oli pienimuotoista, mutta henkilökunta uskoi pitkäjänteisen ja asiakaslähtöisen palvelun menestykseen.

Vuosien edetessä toimintamme on laajentunut, mutta toiminta-ajatus on pysynyt samana:

Laadukasta hammashoitoa edulliseen hintaan.

Tällä hetkellä vastaanottomme käsittää kolme hoitohuonetta. Tilamme on täysin remontoitu 2010. Henkilökuntaa vastaanotollamme työskentelee 11 henkilöä ja vuosittain hoidossamme käy yli 3000 Siilinjärven ja ympäristökuntien asiakasta.

Hoidamme myös lähialueen kunnista lähetteellä tulevia vaativia potilastapauksia.

Kannustamme koko elämän kestävään hoitosuhteeseen. Sinulla on asiakkaanamme oma hammaslääkäri ja hoitotiimi, joka vastaa suusi terveydestä. Kun hoitosi on aina tutuissa käsissä, terveydentilassasi tapahtuvat muutokset havaitaan heti. Myös useat yleissairaudet ja lääkitykset vaikuttavat suun ja hampaiston terveyteen.

Oma hoitotiimisi hallitsee myös terveytesi kokonaisuuden. Sinulle yksilöllisesti määritelty kutsuväli helpottaa säännöllistä hoidossa käymistä. Vastaanottomme vakioasiakkaana pääset myös aina ensisijaisesti hoitoon ongelmien ilmaantuessa.

Uskon, että vastaamme odotuksiisi laadukkaasta hammashoidosta ja edullisesta hinnasta.

Olemme täällä juuri Sinua varten, tervetuloa!

Päivi Vainikainen
toimitusjohtaja